tiistai 17. toukokuuta 2011

17.5. Tiistai

Ei onnistunut päivitys viimeviikolla.... mutt koitetaanpa uusiksi ;)

Pentuset kasvaa ja voi hyvin, Silmät on viikovaihteen aikana avautuneet kaikilla ja ne myös liikkuu "hoiperrellen" ympäri laatikkoa.
Ne kuulevat selvästi, kun niille juttelee ja suunnistavat tomerasti ääntä kohti :)

Ensiviikolla niitä voi vaikka tulla katsomaankin jo, vaikkei niissä nyt ihan kamalati viellä mitään luonne eroja olekkaan näkyvissä vielä.
Mun aikataulut on taas tuttuun tapaan sellaset "kesäiset" (= kiireiset) mutta eiköhän johonkin väliin kerkee sopimaan aikoja ;)

Kaiken näköisten kommellusten seurauksena vapaana on tällä hetkellä mahdollisesti narttu ja 3 urosta, kaikki mustia.

Pennut on todella hiljaisen ja rauhalisen oloisia, väittäisin, että huomattavasti hiljaisempan kun moni viime kertinen - hassua, kun vertaa vaikka vielä suht tuoreessa muistissa oleviin Violan sisarpuoliin viime talvelta :D
Tosin aikanaan Viola sisaruksineen taisi olla yhtä rauhallisia...

Vilpurista ei voi muuta sanoa, kun, että on se vaan niin hyvä äippä, se on keskitynyt lapsiinsa täydellisen tiiviisti, ettei sillä ole edes ohikulkeissa aikaa heiluttaa häntäänsä.
Ulkoakin se tahtoo edelleen pikaisesti takaisin sisälle ja vasta nyt muutamia kertoja alkanut viihtymään hetken ihmistenkin kanssa.

Kuvia pentusista on picasassa 5.5 täällä ja 11.5. täällä, laittelen heti lisää, kunthan taas löydän kameran.
Tyhjensin nimittäin viimeviikolla auton "lokkilinjalle" ja mun kaikki omaisuuteni on tällähetkellä pressunalla pihassa, somassa kaaoksessa...

Kenneltreffeille voi viikon verran vielä ilmoittautua, vaikka mulla alkaa koulutus ryhmät olemaan hahmollaan pikkuhiljaa:

To: Tuija ottaa kilpailevat koirakot ja mä menen metsään muun porukan kanssa hiljentymään ;)
Nuoret koirat saa lähteä katsomaan kumpaa ryhmää tahansa ja niiden kanssa katsotaan yksilöllisesti sitten iltapäivällä "kotiläksyjä" mukaan viemisiksi.

Pe: on vielä avoin, la pääsee katsomaan taippareita ja pienille voiddän taas järkätä jotain yksilöllistä.

La: Pääsee katsomaan taippareita ja thdään junnoille tarvittaessa yksilöllisiä juttuja.

Sunnuntaina Tuija ottaa nuoremmat koirat.

Toki mukaan saa tulla yllättäenkin, mutt sitten ei ole takeita yösijasta tai sopivasta koulutsryhmästä, hyvää seuraa on taatusti aina tarjolla ;)

Myös LB-kerhon kevätleiri lähestyy kovaa vauhtia ja sinne on lähdössä "meijän poppoota"mukavasti, ihanaa, siellä tavataan :)

Ei kommentteja: