torstai 4. maaliskuuta 2010

4.3. Torstai

Laatikosta kuuluu haukahduksia ja murinoita, pientä leikin yritystäkin on näkyvissä :)
Pennut täyttää huomenna 2 vikkoa, silmät on nyt avautuneet melkein kailkilla.

10 cm korkea laitaosa on poistettu pentulaatikosta, koska tuo iso paholais-poika jo lauantaina kiipesi runalle ja muutkin sitten alku viikosta miettivät, onko ruoho vihreämpää...., en sitten jäänyt odottelemaan milloin joku muksahtaa yli siitä.

Olen koittanut saada kuvia, joissa ne yrittää kävellä lyllertää ja kupsahtaa kumoon, kuitenkaan siinä kunnolla onnistumatta, lattia on vielä niin liukas...
Hyrrä on nimittäin keksinyt, että se kasaa kaikki pentujen pehmukkeet mytyiksi ja lapsi paroilla on sitten alustana paljas lattia. En tiedä onko tarkoitusena piilottaa pentuja vai mikä päähänpisto moinen on??

Hyrrikseltä poistettin tikit sunnuntina ja samalla katsottiin tuon kohdun tilanne, siinä sarvessa, minne jäi ne istukat, oli vähän enemmän nestettä, mutta ei kuitenkaan viitannut tulehdukseen. lääkitystä jatketaan silti varmuudeksi ja katsotaan tuo tilanne uudestaan ensiviikolla.

Mamma viihtyy jo välillä meidänkin kanssa ja olisi ollut valmis treeneihinkin, kun keräilin kamppeita kasaan sunnuntaina.

Olen laitellut taas muutamia kuvia picasaan.

2 kommenttia:

emmajalate kirjoitti...

Voi hitsi mitä mötköjä :) Ihkuja ovat, mutta miten ihmeessä erotat ne...

Kirsi kirjoitti...

Eri väriset kynsilakat...