maanantai 18. elokuuta 2008

18.8. Maanantai

Nyt on sitten kesän kiireet ohi, toivon mukaan kerkeän päivittelemään kuulumisia useammin.

Kesällä on Niinivuorelaiset saaneet tuloksia kokeissakin, enkä ole niitäkään muistanut / ehtinyt kirjoitella, enkä taida kaikkea edes muistaakkaan...

Rauha (Musta-Magia) sai NOME-B alo 1 Rengossa 5.7. ja WT alo 1, voittaen luokkansa Hollolassa 9.8. Maaritin luotsaamana.

Aamu (Aamu-Virkku) ja Tiina saivat Nome-B Alo 1, ollen myös toimitsijoiden valinta Leppävirralla 5.7. Aamu on myös kesän kuluessa saanut PK-haussa tuloksen HK 2, joka oikeuttaa voittajaluokkaan.

Stella (Musta-Sukkainen) taipui Merjan ohjaamana 8.7. Juupajoella ja
Piku (Musta-Pippuri) Padasjoen kokeissa 26.7. Kaisan ohjaamana.
Tulos olikin jo mustien-pentujen kuudes nou 1.

Myös Teija ja Riitu (Riihi-tonttu) kokeilivat lyhyellä varoitusajalla taipparia, joka päättyi valitettavasti kierähdykseen riistan päällä.

Tähti (Musta-Tähti) ja Merja ovat kesän kuluseea saaneet NOME-B:n alosta 2 tuloksen Jämsästä 12.7. ja alo 3 Laukaassa 19.7 ja Padasjoella alo 2.

Padasjoella la 26.7. Muska ja Kilju kohelsivat tuttuun tapaan NOME-B:n AVO:ssa molemmat jäivät ilman tulosta, ohjaajia ei kerrota, vai mitä Terhi? ; )
Voltti päätti tuossa samassa kokeessa, ettei sittenkäään halua luovuttaa riistoja minulle ja näin tulokseksi jäi ALO 3.

Onneksi mainetta piti yllä Maiju Pennin (Koti-Tonttu) kanssa saaden viimein ansaitun ALO 1 tuloksen, edellisissä kokeissa tulos jäi tiputtelun vuoksi nollille Laukaassa 19.7. ja sitä edellisessä 17.5. tulos oli alo 3 .

Jörö (Talli-Tonttu) jäi ilman alo tulosta, kun ei jostain syystä halunnut laajentaa hakualuetta.

Voittajaluokassa Kessulle (Aamu-Yö) Padasjoen koe osottautui hankalaksi, mutta Hankasalmella 9.8. Manne ja Kessu yllättivät VOI 1 tuloksella!

Kiitoksia ahkerille ohjaajille ja Onnea kaikille tuloksista!

Lisäksi Onnea myös syksyn viimeisiin koitoksiin!

Pelto-pennut kasvaa ja reipastuu päiväpäivältä, kuvia koirista ja kissoista on taas picasassa.

Koiranpennut on nyt kaikki alustavasti varattu ja kissoistakaan ei ole kuin yksi poika vapaana, eli syksyn ja talven hiirijahteihin soveltuva kissapoika vielä vailla omaa aktiivista kotia ; )


Taikan (Aamu-Tuima) pennut 4+4 syntyivät Merjatuulian kenneliin lauantaina aamuvarhain:
Ei kommentteja: